شهدای البرز

لحظاتی میهمان شهیدان استان البرز باشیم

شهدای البرز

لحظاتی میهمان شهیدان استان البرز باشیم

سلام خوش آمدید

ارسال فیلم و عکس با کلیک روی 09213166281 ایتا

شهید فدایی-ولی الله

شهید ولی اله فدائی

نام پدر: هاشم

تاریخ تولد: 2-10-1333 شمسی

محل تولد: تهران - شهریار 

سرباز ارتش

آزاده 

جانباز

تاریخ شهادت : 20-10-1379 شمسی

محل شهادت : بیمارستان ساسان - تهران

گلزار شهدا: امامزاده عبدالله-حصارساتی

تهران - شهریار

شهید روح الله فدایی متولدسال ۱۳۳۳، در ۲ دی ۱۳۷۹ پس از تحمل صدمات ناشی از جنگ و اسارت به فیض شهادت نائل آمد. مزار مطهر شهید در گلزار شهدای آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) واقع در روستای حصارساتی شهرستان شهریار قرار دارد

در گفتگویی با فرزند ارشد شهید ولی الله فدایی گفت: پدرم جمعی لشکر ۹۲ زرهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در اهواز بود. سال ۱۳۶۵ به اسارت دشمن بعثی عراق درآمد. پس از ۲۶ ماه اسارت درسال ۱۳۶۹ آزاد شد و به میهن اسلامی بازگشت. درهنگام اسارت تیر دوشکا به زانوی راستش اصابت کرده بود و با همان وضعیت به مدت ۴۵ روز دریک کمپ، بدون رسیدگی درمانی و با تحمل انواع شکنجه و ضرب و شتم، رها می شود و پس از گذشت ۴۵ روز او را به بیمارستانی در بغداد منتقل می کنند و به بدترین شیوه و بدون بی هوشی محل زخم عمیق پایش را با نخ و سوزن عادی می دوزند.

وقتی به میهن بازگشت، مردم شهریار مراسم استقبال بسیار خوبی برای ایشان برگزار کردند. وقتی به خانه رسید، ما که بچه هایش بودیم تعجب کردیم. بسیار تغییر کرده بود و جثه اش خیلی ضیف شده بود. او می گفت وقتی شنیدیم امام خمینی(ره) رحلت کرده اند دوست داشتیم عزاداری کنیم اما بعثی ها جلوگیری می کردند.

ایشان شاکربود، شبانگاهان همواره با خدای خود راز و نیاز می کرد، وقتی می خوابید خیلی بی قراری می کرد و همواره فریاد می زد می گفت: «نزن، سیدی» او را مرتب برای درمان به بیمارستان های تخصصی می بردیم، پایش را مجددا در بیمارستان ساسان تهران جراحی کردند، با روانپزشکان مختلف مشاوره کردیم، داروهای خاص درمانی برایش تهیه شد. خلاصه اینکه همه اعضای خانواده به ویژه مادرم درتحمل این همه درد و رنج با او شریک شدند.

به روایت مادر بزرگم، جالب اینکه ایشان در تاریخ ۱۳۳۳/۱۰/۰۲ در مکانی قبل از اذان صبح به دنیا آمدند و در ۱۳۷۹/۱۰/۰۲ در همان مکانی که به دنیا آمده بود و مشابه همان زمان، قبل از اذان صبح به لقاء الله پیوست. پدرم، مردم دار و سفره دار بود، به اقامه نماز اول وقت خیلی تاکید داشت. خیلی خوشحالم که فرزند چنین شخصیتی هستم و مردم از ایشان به نیکی یاد می کنند. ما هر چه داریم از خون شهدا داریم.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

ارسال فیلم و عکس با کلیک روی 09213166281 ایتا

شهدای البرز

"گاهی رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست. رنج سی ساله امام سجّاد علیه الصّلاة والسّلام و رنج چندین ساله زینب کبری علیهاسلام از این قبیل است. رنج بردند تا توانستند این خون را نگه بدارند. بعد از آن هم همه ائمّه علیهم‌السّلام تا دوران غیبت، این رنج را متحمّل شدند. امروز، ما چنین وظیفه‌ای داریم. البته شرایط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمداللَّه حکومت حق - یعنی حکومت شهیدان - قائم است. پس، ما وظایفی داریم."




آخرین نظرات